2003 – Cheb: Interligové házenkářky hrály letos naposledy doma (TV Západ)

V sedmém kole Interligy házené žen hostily chebské hráčky družstvo Kunovic. K vidění byl tak duel dvou týmů, které v dosavadním průběhu soutěže ještě nebodovali.

dezinfekce

Blízko k bodům měly házenkářky Lokomotivy už v předchozích dvou zápasech v Bánovcích a ve Veselí, které smolně prohrály rozdílem jediné branky. Proti Kunovicích nastoupili v kompletní sestavě a hned od úvodního hvizdu na palubovce jasně dominovaly. Než se hostující hráčky stačili pořádně rozkoukat, prohrávaly už rozdílem pěti branek. 

V prostřední části první půle se hra vyrovnala, ale závěr patřil opět domácím. Díky čtyřem brankám v závěrečné pětiminutovce odcházela Lokomotiva do kabin s osmi brankový vedením 16:8. 

Na úvod druhého dějství hostující hráčky asi hned tak nezapomenou. První trefu zaznamenali až ve dvanácté minutě ze sedmi metrového hodu, ale v té chvíli už prohrávaly šestnácti brankový rozdílem. Domácím se dařilo rychlý přechod do útoku, za pozornou obranou předvedla navíc několik dobrých zákroků brankářka Prošková. 

Na posledních 15 minut dal domácí trenér Heřmánek šanci všem hráčkám z lavičky, takže Kunovicím se nakonec podařilo výsledek lehce zkorigovat. Po závěrečném klaksonu svítil na tabuli stav 29:17.

„Poslední zápasy už ukázaly, že skutečně ta výkonnost jde nahoru a holky hrály dobře. Takže tady jednoznačně po všech stránkách přes rychlost a individuální výkony hráček prostě byly jednoznačně lepší,“ shrnul duel trenér chebských hráček Josef Heřmánek.

Po sedmi kolech patří Lokomotivě v tabulce Interligy předposlední, jedenáctá příčka. Soutěž vede zatím stoprocentně úspěšná Šaľa před Olomoucí a Michalovcemi. Osmnáctého listopadu hrají chebské házenkářky v Bánské Bystrici a před domácím publikem se opět ukáží až v lednu příštího roku v zápase s favorizovaným Duslem Šaľa.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy