2002 – Skalná: Lubské házenkářky dorostenky nestačily na slávistky (TV Západ)

V 9. kole nejvyšší domácí házenkářské soutěže hostily mladší dorostenky Lubů u Chebu pražskou Slavii. Do sportovní haly ve Skalné zavítal suverénně nejlepší tým soupeře, který do té doby neztratil ještě ani jeden bod.

dezinfekce

Lubské házenkářky si při svém premiérovém působení v dorostenecké lize v tabulce zatím drží velice solidní sedmou příčku. Ve vítězství nad Slávií, jejíž kádr je takřka shodný s naší dorosteneckou reprezentací, ale přesto věřili pouze ti nejzarytější optimisté. 

Úvod zápasu také jednoznačně vyzněl pro ostřílenější hostující hráčky, které již v osmé minutě vedly o šest branek. V dalším průběhu první půle se ale domácím podařilo se slávistkami srovnat krok, a tak poločasový stav 9:17 nevypadal nikterak hrozivě. 

Po přestávce, kterou vyplnily svým vystoupením lubské mažoretky, diváci opět viděli poměrně vyrovnanou hru. Slávistky sice měly vývoj zápasu pevně ve svých rukách, ale také domácí hráčky využily každou příležitost ke skórování. Zápas tak nakonec skončil vítězstvím Pražanek v poměru 17:30.

"Holky jsou o dva roky mladší, než ostatní mančafty, takže cíl pro tuto sezónu je prostě ten střed a příští rok zaútočit výše, asi tak," uvedl trenér domácích Josef Heřmánek. 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy