2002 – Cheb: Ve futsalovém derby zvítězila Bohemia Lignum (TV Západ)

Druhá futsalová liga měla o uplynulém víkendu na programu chebské derby v němž se střetla Bohemia Lignum s 1. FSK. Domácí Bohemia si mohla vítězstvím upevnit vedoucí postavení, zatímco nováček soutěže, 1. FSK, potřeboval body pro odpoutání se od konce tabulky.

dezinfekce

V úvodu utkání ale nebylo rozdílné postavení obou týmů v tabulce příliš znát a do 10. minuty byla hra naprosto vyrovnaná. Až v 11. minutě si domácí Sláma dovolil dát kličku i hostujícímu brankáři a Bohemia vedla 1:0. 

V následujících minutách ale musel domácí tým podržet brankář Müller, který zlikvidoval dvě obrovské šance  hráčů 1. FSK na vyrovnání. V 15. minutě hosté otáleli s rozehrávkou, čehož využil Kamenický, který tvrdou střelou pod břevno zvýšil na 2:0. 

Bohemia pak začala diktovat tempo hry a hosty musel několika bravurními zákroky podržet jejich nejlepší hráč, brankář Buchner. V posledních vteřinách první půle ale hosté předvedli bleskový protiútok a Zavadil současně se závěrečným klaksonem snížil na 2:1. 

V úvodu druhé půle se 1. FSK dokonce podařilo vyrovnat a začínalo se schylovat k dramatu. Favorizovaní hráči Bohemie ale opět zapnuli na nejvyšší obrátky a v 5. minutě šli po střele zkušeného Šperla opět do vedení. 

Hned o minutu později předvedli domácí rychlou akci na jeden dotek a Kamenický dával do prázdné branky už na 4:2. Hostující hráči se ale ještě nehodlali vzdát. Ve 13. minutě se jim po rychlé kombinaci snížit, avšak hned z následujícího útoku šli domácí po střele Beneše opět do dvoubrankového vedení. 

Po této trefě se již naplno začala projevovat větší herní vyzrálost fotbalistů Bohemie a mladík Sláma přidal v posledních minutách ještě další dva góly. V 18. minutě nejprve předvedl pěknou individuální akci, na jejímž konci prostřelil brankáře hostí a sedm sekund před závěrečným hvizdem pak stanovil podobu výsledku na konečných 7:3. 

Díky dvoubodovému zisku si hráči Bohemie upevnili vedoucí postavení v tabulce druhé futsalové ligy a šance na postup mezi domácí elitu tak získává stále reálnější podobu. 


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy