2001 – Cheb: Tým U Krále vyhrál 11. ročník futsalového turnaje (TV Západ)

Fotbalový klub THC Casino Estor Cheb uspořádal v sobotu 17. února již 11. ročník futsalového turnaje Fair Play Cup. O prvenství se v hale chebské Lokomotivy střetlo 9 převážně místních družstev.

dezinfekce

Losování zúčastněné týmy rozdělilo do tří čtyřčlenných skupin, v nichž se hrálo systémem každý s každým. Základní část turnaje, ve které v jednotlivých skupinách zvítězila družstva U Krále Jiřího, Unipap a Deportivo Bartoloměj, stanovila podobu následujícího vyřazovacího pavouka. 

Do finálového zápasu nakonec postoupilo favorizované družstvo U Krále Jiřího, jež v semifinále jasně přehrálo pořádající klub THC 4:1 a překvapivě také i tým FC Háje. Ten ve druhém semifinálovém klání porazil favorizované Deportivo 2:1, když o vítězství rozhodl gólem v poslední minutě. 

Zápas poražených semifinalistů o třetí místo vyzněl jednoznačně pro Deportivo Bartoloměj, které domácí THC rozstřílelo 6:1. Finálový zápas z počátku vypadal na jasné vítězství ostříleného týmu U Krále Jiřího. Ten brzy vedl 2:0, ale nadšeně bojujícím mladíkům z Hájů se pak podařilo vyrovnat na 2:2. Rozhodujícím momentem zápasu byla zřejmě chytrá kombinace hráčů týmu U Krále Jiřího, po níž se tři minuty před koncem ujali vedení 3:2. Háje poté vrhly všechny síly do útoku, ale zkušený soupeř se nenechal zaskočit a z rychlých brejků ještě 2x skóroval. 

Hráči mužstva U Krále Jiřího si tak po finálové výhře 5:2 odnesli pohár za vítězství v turnaji.  

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy