2001 – Cheb: Policejní poradenská místnost je i pro veřejnost (TV Západ)

Od počátku dubna mohou obyvatelé Chebu a jeho okolí využít služby nově otevřené poradenské místnosti Okresního ředitelství policie, která je teprve sedmým zařízením tohoto typu na území ČR.

dezinfekce

„Poradenská místnost se nachází v ulici 17. listopadu v Chebu. Je to bývalý PS klub,“ uvedla tisková mluvčí chebské policie Radka Růžičková. 

Poradenská místnost má sloužit především k přijímání námětů i stížností od veřejnosti, k propagaci práce policie. Bude se ale zabývat také dodržováním práv a svobod občanů. Další část objektu pak vyplňují informační tabule s letáky s nejrůznější tématikou. Zájemci mohou navštívit také přednáškovou místnost, kde je pro ně připraveno např. promítání filmů s preventivní tématikou.

„Na tomto místě mohou občané získat informaci např. o tom, jak zabezpečit své obydlí před vykradením či jak zabezpečit motorové vozidlo před krádeží, jeho vykradením. Mohou se sem také obrátit občané, kteří se stali např. obětí trestného činu. 

Poradenská místnost policie je pro veřejnost otevřena každé pondělí a středu v době od 12 do 17 hodin. V úterý a ve čtvrtek  pak od 12 do 15:30 hodin. 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy