2001 – Cheb: Extraligové házenkářky se utkali s Kunovicemi (TV Západ)

V sedmém kole házenkářské extraligy hostily chebské hráčky soupeřky z Kunovic. Z předchozích tří zápasů se Casinu podařilo vytěžit pouze jediný bod, takže cíl pro tento duel byl jasný, a to vítězství.

dezinfekce

Casino k utkání nastoupilo v kompletní sestavě. Od začátku hrála uzdravená Nožičková, na lavičce byla po dlouhém zranění připravena i brankářka Krejčová. Úvod zápasu domácím vyšel a v sedmé minutě vedly pět dva a v minutě 16. dokonce pětibrankovým rozdílem 8:3. V tuto chvíli ale již chebské házenkářky hrály bez zraněné bez zraněné střelkyně Kovačíkové, která po srážce s kunovickou Kameníkovou utrpěla tržnou ránu na hlavě. Její soupeřka dopadla ještě hůře a musela být s podezřením na otřes mozku převezena do nemocnice. 

Od této chvíle se hra přitvrdila, často se přerušovalo, což vyhovovalo zkušenějším hráčkám Kunovic. Ty začaly náskok Casina postupně stahovat a do kabin se odcházelo za stavu 10:8. 

Úvod druhé půle byl ještě poměrně vyrovnaný, ale poté, co se Kunovice v 11. minutě poprvé v zápase ujaly vedení, hru Casina ovládla nervozita a náskok hostujících hráček začal pomalu narůstat. Stále častěji se začala i přes osobní obranu gólově prosazovat kapitánka Kunovic Romanová a z levého křídla Štěrbová. Sedm minut před koncem za nepříznivého stavu 14:17 se na hřiště obětavě vrátila Kovačíková, ale na zvrat v utkání už bylo pozdě. Hráčky Casina neproměňovaly ani ty nejvyloženější šance a zkušený tým Kunovic s přehledem zápas dovedl do vítězného konce 19:16. 

Chebskému publiku se házenkářky Casina opět představí v neděli 19. listopadu, když od 10:30 hostí HC Ostrava.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy