2001 – Cheb: Domácí fotbalistky prohrály s Řevnicemi 1:4 (TV Západ)

V úvodním kole jarní části druhé fotbalové ligy žen hostily hráčky SK Cheb celek TJ Slavoj Řevnice. Po podzimu patří Chebankám, které jsou v druhé lize nováčkem, v tabulce solidní osmé místo se ziskem deseti bodů.

dezinfekce

V podzimním vzájemném zápase prohrály fotbalistky SK Cheb na hřišti v Řevnicích 3:6 a tak se chtěly v tomto utkání pokusit získat alespoň jeden bod. Na rychlý první gól soupeřek stačila odpovědět ještě Jana Moulisová vyrovnáním ve 20. minutě. Domácí pak v průběhu vyrovnané první půle nedokázali proměnit několik šancí a tak přišel zákonitý trest v podobě gólu Řevnic, které odcházely do kabin s vedením 2:1.

Ve druhé půli se již naplno projevila větší zkušenost hráček Slavoje Řevnice. Ty v poklidu kontrolovaly vývoj zápasu a po pěkných akcích se jim podařilo přidat ještě další dvě branky. I přes prohru 1:4 domácí určitě nezklamali. 

Přes zimní přestávku se v kádru objevilo několik nových hráček a tak tým nyní potřebuje především kvalitně trénovat. 

„My jsme říkali, že máme hodně nových a mladých, které začínají. Zima byla dost nepříznivá v počasí a také byla v přípravě slabá docházka na tréninky. Od začátku roku jich chodí málo, průměr šest hráček na trénink, a to je málo,“ sdělil trenér SK Cheb Vladimír Andrusczyn.   

U některých hráček se tak ve druhé půli kromě menších zkušeností a fotbalového umu projevila také horší fyzická kondice. 

„U některých určitě. My jsme chodili s atlety na „kondičku“ a opět těch 6 – 7 hráček přišlo trénovat,“ řekla kapitánka Jana Moulisová. 

Všechny zájemkyně o tento již zdaleka ne pouze mužský sport, mohou přijít každé úterý a pátek od 16:30 hodin na trénink na hřiště v areálu Poohří. Další druholigový zápas sehrají hráčky SK Cheb v sobotu 14. dubna, kdy od 14:30 hodin přivítají družstvo SK Běleč. 


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 13.04.2021 12:00
Video




0 +
 

Hlavní zprávy