2000 – Sokolov: Okresní finále ve volejbale vyhrály dívky z gymnázia (TV Západ)

Sokolovský Dům dětí a mládeže ve spolupráci s Asociací školních sportů uspořádal v odbíjenkářské hale místního Baníku okresní finále sportovní ligy škol ve volejbale starších žákyň.

dezinfekce

Turnaje se zúčastnilo 6 vítězných oddílů z okrskových kol, do kterých se přihlásili zástupci 22 škol v okrese. Hrálo se ve dvou tříčlenných skupinách na jeden vítězný set. Nejlepší dvě družstva z každé skupiny pak postoupila do semifinále. 

„V jednotlivých družstvech jsou samozřejmě zastoupena děvčata, která aktivně sportují v jednotlivých volejbalových oddílech. Zvláštností je, že zde startuje habartovská škola, která má svůj vlastní školní volejbalový blok,“ uvedl hlavní rozhodčí Jiří Krotil. 

Do finále se probojovaly týmy reprezentující sokolovskou 2. ZŠ a gymnázium. Po velice dramatickém průběhu nakonec zvítězila děvčata z místního gymnázia, která své soupeřky udolala až ve třetím rozhodujícím setu v poměru 19 : 17. Na třetím místě skončilo družstvo z habartovské 1. ZŠ. Pro úplnost dodejme, že vítězky tohoto turnaje postoupily do regionálního kola, které se uskuteční v Ostrově nad Ohří. 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy