2000 – Cheb: Zápas v házené měl netradiční začátek (TV Západ)

Ve čtvrtém kole extraligy hostily chebské házenkářky družstvo Tatran Střešovice. V předešlém kole získaly v zápase s nováčkem soutěže týmem z Litvínova první bod za remízu. Před domácím publikem chtěly dosáhnout prvního vítězství.

dezinfekce

Zápas měl opravdu netradiční začátek. Na palubovce se totiž objevila házenkářka Věra Hájková ve svatebních šatech. Diváci i samotné házenkářky se tak až nyní dozvěděli o dopolední utajené svatbě této házenkářky s trenérem Josefem Heřmánkem. Chebanky tak měly další důvod se předvést v co nejlepším světle. Bohužel začátek zápasu se opět nepovedl a hráčky Casina brzy prohrávaly 1 : 6. Zkušenější Pražanky si pak kontrolovaly dostatečný náskok a poločas skončil 8 : 14. 

„Taková ta snaha byla. Prvopočátek – první gól, jsem si říkal, že to bude perfektní, půjde to. A nešlo to, nevím, čím to je. Trápí nás pořád zranění, už jsme se dali trošičku dohromady, ale na tréninku se ve čtvrtek zranila Martina Frouzů – tím pádem v obraně chybí. Z obrany, když chceme přejít rychle do útoku, tak to zase nefunguje,“ uvedl trenér Josef Heřmánek. 

Po změně stran byl domácí celek lepším týmem. Po gólu brankářky Proškové přes celé hřiště se Chebanky vzepjaly k velikému náporu a v 19. minutě druhé půle snížily rozdíl na pouhé dvě branky. V náporu je ale zastavilo několik sporných výroků rozhodcovské dvojice Horáček – Novotný. 

„Jsou to mladí kluci, snad se to naučí. Nevím,“ dodal Heřmánek. 

Hostující hráčky dirigované zkušenou Filipovou, autorkou sedmi branek, již ale zvrat nedopustily a nakonec zvítězily o tři branky 20 : 17.

„Nešlo to, musíme s tím něco udělat. Doufám, že se nám Martina Frouzů, co nejdříve uzdraví. Máme tedy ještě v plánu jednu hráčku, která by měla přijít. Snad to bude lepší. Co hrajeme, není hezká hra. Není to, co jsme hráli loni a co chceme hrát hlavně,“ zakončil Heřmánek. 

V dalším zápase na domácí palubovce se hráčky Casina utkají v sobotu 14. října od 17 hodin s týmem Novesty Zlín.   


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy