Práce Nabídka zaměstnání

Pomocný pracovník v zemědělství - vhodná pro OZP - chráněné pracovní místo

Kozodoj zapsaný spolek - 001

Rolavská 538, Karlovy Vary

Pavlína Štyndlová
608 981 814
  • vztah

    Pracovní poměr - zkrácený úvazek

  • směny

    Pružná pracovní doba

  • min. vzdělání

    Bez vzdělání

Nástupní plat 107,- až 150,- Kč

Kontakt: Štyndlová Pavlína, tel.: 608 981 814, e-mail: pavlina.styndlova@kozodoj.cz
ŘP není nutný
Pracovní pozice zahrnuje pomocné zemědělské práce, jako jsou péče o pastviny, kydání hnoje a exkrementů z pastvin buď do koleček, nebo do přívěsu za traktorem., sezónní úklidy, např. hrabání, úklid sněhu, úklid větví, dřeva, jednoduché činnosti okolo ohradníků, údržba přístřešků. Pro šikovného člověka muže být i práce s křovinořezem a sekání nedopasků či plevele pod ohradami. Pracovní pozice dále zahrnuje práce kolem zvířat. Kozodoj chová Koně, oslíky, krávu, ovce, kozy, lamy, několik prasat a drůbež. Zvířata jsou klidná, naučená, slouží jako terapeutická zvířata pro školy a skupiny osob, např. pro hiporehabilitace či zooterapii. Uchazeč by měl mít ke zvířatům klidný nebojácný vztah.
Pokud by měl uchazeč zemědělské vzdělání, čí vztah ke zvířatům, mohl by v pracovní náplni mít zahrnuto i krmení zvířat. Pracovní náplň sestavujeme individuálně podle potřeb OZP.
Dobrý, srdečný, malý kolektiv, možnost výběru dovolené dle přání zaměstnance,po ukončeníi zkušební doby zakoupení pracovních bot (holin) a pracovních rukavic.Společné posezení při narozeninách či jiných událostech. Možnost bezplatné prohlídky/návštěvy Kozodoje pro rodinné příslušníky.


Odpovědět na nabídku

Zadejte vaše jméno
Zadejte komentář
Podporované formáty: doc, docx, xls, rtf, txt, xls nebo pdf
Zadejte váš email
Opište kontrolní kód
Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů.