Sady klíčů pro domácí i profesionální použití

6

sada klíčů, vybrat sadu klíčů, komerční sdělení


Sada klíčů je nezbytný základ dílny i garáže každého, kdo se zabývá opravami různých zařízení nebo je jen kutilem, jenž si rád provádí údržbu svépomocí. Kromě toho jsou různé sady klíčů nezbytným nářadím v jakékoliv dílně.

V sadách nabízených na webu TME naleznete nejen samotné klíče různých druhů a velikostí, ale také různé nástavce, nástrčné a nastavitelné klíče, momentové klíče a torxy. Sady klíčů jsou prodávané v praktických obalech, které zjednodušují transport a organizaci nářadí na pracovním místě m.

Sada plochých a očkoplochých klíčů je to, co nesmí chybět v žádné dílně. Mnozí mají sadu klíčů u sebe i v autě. Zejména při poruše se hodí mít nářadí vždy po ruce. Sada klíčů vám umožní snadno vyměnit pneumatiku s defektem a opravit drobné závady, které mohou vzniknout daleko od domova. Sada klíčů do auta by měla zejména obsahovat také základní torxy a bity. Můžete vybírat z několika typů sad klíčů, které obsahují základní i méně používané typy nářadí. Univerzální sady kromě klíčů obsahují například i kleště a další instrumenty, které můžete v nouzové situaci postrádat.

Sada klíčů pro dílnu a domácnost

Kvalitní sada klíčů nezbytným vybavením každého domu. Co obsahuje univerzální sada? Najdete v ní široký výběr nářadí dle vašeho výběru. V nabídce jsou ploché i očkoploché sady klíčů, imbusové klíče a torxy. V TME je možné zakoupit pouze kvalitní sady od renomovaných výrobců. Kvalitní sady jsou vyrobeny z kvalitní oceli CR - V, která garantuje vysokou pevnost v tahu a ohybu y díky níž nářadí vydrží navěky.

Jak vybrat sadu klíčů

Předně je nutné si dobře rozmyslet na co sadu klíčů budete používat. Nejčastější použití v domácnosti bývá například:

  • Drobné domácí opravy - klasické případy, kdy je nutné něco utáhnout či povolit. Klíč můžete také využít pro otevření a uzavření krytů různých spotřebičů nebo zařízení. Nejčastěji se klíče v domácnosti využívají pro sestavení či demontáž nábytku pomocí imbusových klíčů. Pro tyto účely vám většinou postačí sada klíčů, která obsahuje do deseti položek.
  • Větší opravy a rekonstrukce - pokud pracujete na stavebních úpravách, tak se vám nejspíše bude hodit některý z obsáhlejších kufříků obsahujících kompletní sadu klíčů. Těch může být klidně i 50 nebo 70 kusů. Zde už najdete nejen klíče ale i různé bity a další nástavce, které můžete využít i pro vrtačku nebo Aku šroubovák. Investice do kvalitní sady vám zajistí nářadí, které budete moct využívat desítky let.
  • Profesionální použití - sada klíčů pro řemeslníky a techniky musí splňovat přísná kritéria. Těmi je vysoká odolnost a kvalita nářadí v kombinaci s širokým výběrem v rámci jedné sady. Profesionální sady klíčů mohou být úzce zaměřené na klíče používané pouze v jednom oboru jako například instalatérské práce nebo topenářství.

Autor: Redakce REGIONZAPAD.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář