Hotel Central připravil pro hosty Košilatou one man show

0

one man show, stand up show, košilatá one man show, zábava, vtipy, fóry na stojáka


V plzeňském hotelu Central se konala Košilatá one man show Honzy Vavřičky s podtitulem Tohle vám na gyndě ani na kožním nikdo neprozradí.

V plzeňském hotelu Central se konala Košilatá one man show Honzy Vavřičky s podtitulem Tohle vám na gyndě ani na kožním nikdo neprozradí. Šlo o komediální vystoupení tzv. na stojáka, při kterém bavič Honza vyprávěl košilaté vtipy a veselé erotické příběhy. 

Během show vystoupily také plzeňské herečky Tereza DanihlíkováRadana Jarošová.  

Radana Jarošová je rodačka z Mostu a divadelní herečka, která se věnuje herectví od čtrnácti let. Po přestěhování do Plzně za studiem se seznámila s Karlem Hájkem, jejím divadelním parťákem, se kterým vedli po dobu sedmi let experimentální divadelní soubor A BASTA! DeKA Plzeň. Ten je divákům známý svými improvizačními novinovými divadly a také divadlem v jazyce čojč, kterému rozumí Češi i Němci. 

Se souborem Jezírko nazkoušela Radana Město Slunce a Sluhu svou pánů. Radanu Jarošovou jste mohli vidět například v dokumentu Za barokem na kole nebo ve francouzském filmu Edmond. Aktuálně můžete Radanu vídat v divadle Dialog jako hlavní hrdinku v komedii Amy. Duo Radana a Karel nyní chystá překvapení. Zatím můžeme prozradit jen to, že tomu říkají KRexit a že se máte na co těšit!

Tereza Danihlíková je herečkou v divadle Dialog v Plzni od roku 2004, dále vystupuje v pořadu Smazané skeče režiséra Petra Smazala, účinkuje na dobových módních přehlídkách a také si zahrála epizodní roli ve filmu Edmond.

Ohlasy diváků na Košilatou one man show v Plzni

Zeptali jsme se ihned po představení diváků, jak se jim rozverné vystoupení líbilo. Paní Jana našemu online deníku REGIONPLZEN.CZ sdělila: "Pozvat si tohoto komika na jakoukoliv párty typu narozeniny, firemní večírek a podobně, to je rozhodně dobrá volba, protože s ním se zasměje skutečně každý. Díky za velmi příjemný večer."

Slečna Kateřina dodala: "Málo kdo mě dokáže rozesmát, jsem taková ledová královna, avšak při košilaté show jsem ze smíchu nevycházela. Doufám, že se ještě potkáme, za mě určitě palec nahoru."

Více o vystoupení: www.KosilataShow.cz


Autor: One man show Karlovy Vary Článek může obsahovat komerční sdělení.

Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Stand up vystoupení Košilatá one man show Honzy Vavřičky aneb Tohle vám na kožním ani na gyndě neprozradí!

Nejčtenější
Nejhodnocenější