Tříměsíční výluka zastaví provoz na dvou tratích v Karlovarském kraji

V neděli 1. dubna začnou výluky na dvou tratích v Karlovarském kraji, a to mezi Karlovými Vary dolním nádraží - Potůčky a v úseku Chodov - Nová Role. Výluky potrvají až do 29. června.

dezinfekce

Za vlaky pojede náhradní autobusová doprava, která pojede podle výlukového jízdního řádu. Ten se liší od pravidelného jízdního řádu vlaků. 

Doprava mezi stanicemi Potůčky a Johanngeorgenstadt bude zajištěna vlaky německého dopravce na vybraných spojích denně, rovněž podle výlukového jízdního řádu. Zastávky Nová Role zastávka a Nejdek-Suchá budou obsluhovány samostatnými linkami z důvodu provádění stavebních prací na trati v blízkosti silnice mezi těmito zastávkami. 

Přehled výluk a s nimi související dopravní opatření jsou k dispozici na stránkách zde. Informace o důvodech výluk poskytnou kolegové ze Správy železniční dopravní cesty, která výlukové práce financuje a organizuje.

"Za případné komplikace vzniklé v důsledku výlukové činnosti se cestujícím omlouváme," uvedla tisková mluvčí ČD, a.s. Mgr. Radka Pistoriusová. 

Zdroj: Mgr. Radka Pistoriusová, tisková mluvčí Českých drah, a.s.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy