Teplá: Policisté objasnili krádež věcí z nákladního vozidla

V polovině února tohoto roku kontrolovali policisté z Obvodního oddělení v Teplé při silniční kontrole na silnici z Teplé na Otročín 24letého muže, který řídil osobní vozidlo značky Volkswagen.

dezinfekce

Řidič ve vozidle převážel několik balení svářečských rukavic, které pocházely z trestné činnosti. Šetřením policistů bylo zjištěno, že v Teplé došlo ke krádeži věcí ze zaparkovaného nákladního vozidla, které měl na svědomí 25letý muž. Ten měl ze zavazadlového prostoru odcizit různé věci jako např. necelé tři desítky dámských bund, několik balení pilníků a kleštiček na nehty, přes dvě stě kusů pinzet, ale také několik balení svářečských rukavic, které měl ve vozidle již zmíněný 24letý řidič. Ten měl údajně 25letého muže na místo i z místa krádeže vozit osobním vozidlem. Škoda byla předběžně odhadnuta na částku kolem 40 tisíc korun.

Policisté z Obvodního oddělení v Teplé oběma mužům ve věku 24 a 25 let sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže spáchané formou spolupachatelství. Za uvedené jednání tak oběma mužům hrozí v případě prokázání viny až dvouletý trest odnětí svobody.

nprap. Bc. Zuzana Týřová

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
15.03.2019 13:00




0 +
 

Hlavní zprávy