Soutěžte s krajem o lístky do festivalového kina

Další ročník Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary se již nezadržitelně blíží a Karlovarský kraj si pro vás opět připravil soutěž o volné vstupenky na filmová představení. Stačí pouze zodpovědět tři jednoduché otázky. Pokud budou vaše odpovědi správné, můžete se radovat z výhry a vyrazit se svými nejbližšími do kina. Soutěž probíhá od 1. do 16. června.

dezinfekce

„Karlovarský kraj je tradičním partnerem festivalu a nejenom pro filmové fanoušky, ale i pro místní obyvatele připravuje celou řadu doprovodných aktivit. Kromě toho, že má na akci svůj vlastní stánek, kde si lidé mohou udělat povedenou festivalovou fotku a odnést si jednu z originálních vzpomínek v podobě předmětů od Karlovarského kraje, pořádá i 3. července zábavné odpoledne pro rodiny s dětmi ve Dvořákových sadech, zajišťuje mimořádnou projekci vybraného filmu po regionu a v neposlední řadě vyhlašuje spolu s pořadateli festivalu soutěž o lístky do kina zdarma. Letos budeme mít k dispozici opět šedesát volných vstupenek denně a já pevně věřím, že se do soutěže zapojí co nejvíce lidí a že jim budeme moci zprostředkovat jedinečný filmový zážitek,“ uvedla hejtmanka Karlovarského kraje Jana Mračková Vildumetzová.

Pravidla soutěže
Soutěž probíhá od 1. do 16. 6. 2019.

Do soutěže se mohou zapojit pouze osoby s trvalým pobytem na území Karlovarského kraje.

Soutěžní otázky
Úkolem soutěžících je odpovědět na tři níže uvedené otázky.
1. Kolikátý ročník festivalu se letos koná?
2. Každoročně je v rámci festivalu oceněna celá řada domácích i zahraničních hvězd filmového plátna. Letos získá cenu prezidenta festivalu známý český kameraman, který natočil například divácky oblíbený snímek Smrt krásných srnců či oscarový film Kolja. Prozradíte nám jeho jméno? 
3. Nejenom přijíždějící hosté, ale i obyvatelé Karlovarského kraje využívají často webový portál, kde jsou uveřejněny informace o regionu, zajímavé tipy na výlety a přehled pořádaných kulturních akcí. Jak se tento turistický portál jmenuje?

Odpovědi na soutěžní otázky zasílejte prostřednictvím elektronického formuláře, který je umístěn na webu Karlovarského kraje.

Inspiraci ke správným odpovědím a veškeré informace o festivalu najdete na internetových stránkách www.kviff.com.   

Výhra a její předání
Pro soutěžící je připraveno na každý festivalový den, kromě prvního a posledního dne, šedesát volných vstupenek.

Výherci budou obesláni e-mailem, ve kterém jim budou sděleny veškeré podrobnosti ohledně vyzvednutí lístků. 

Kraj upozorňuje na to, že obálka se vstupenkami bude k dispozici na stánku kraje vždy jeden den před projekcí filmu. V případě potřeby se soutěžící mohou obracet na Ing. Lydii Stráskou, která bude k zastižení na telefonním čísle + 420 736 650 020. 


Zdroj: Krajské listy Karlovarského kraje


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy