Sokolovsko: Svou nepozorností způsobili dopravní nehodu

Dvaašedesátiletý muž z Chebska měl 17. června 2019 způsobit dopravní nehodu osobním motorovým vozidlem značky Renault. Vozidlo řídil v odpoledních hodinách na silnici II/230 mezi obcí Bečov nad Teplou a Mnichovem.

dezinfekce

K dopravní nehodě mělo dojít tak, že řidič vozidla Renault nejspíš nedodržel bezpečnou vzdálenost před ním jedoucím nákladním vozidlem Mercedes – Benz, který převážel kmeny stromů, narazil do jednoho ze stromů a vlivem nárazu částečně vybočil do protisměru, kde se střetl s protijedoucím autobusem. Alkohol byl u všech třech řidičů na místě vyloučen. Svou jízdou způsobil řidič škodu na vozidlech ve výši 160 tisíc korun. Ke zranění osob nedošlo.

Ve stejný den policisté z dopravního inspektorátu v Sokolově řešili další dopravní nehodu, a to v Sokolově v ulici Stará Březovská. Šestaosmdesátiletý řidič ze Sokolovska měl v odpoledních hodinách řídit osobní motorové vozidlo značky Opel, kdy při odbočování vlevo nedal přednost v jízdě protijedoucímu vozidlu Volkswagen. Následkem jeho jednání došlo ke střetu vozidel. Orientační dechovou zkouškou nebyl u řidičů zjištěn alkohol. Řidič vozidla Opel svým jednáním způsobil škodu na vozidlech ve výši 310 tisíc korun.

Obě dvě dopravní nehody jsou prozatím v šetření policistů z dopravního inspektorátu v Sokolově.

nprap. Mgr. Soňa Podlahová

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 18.06.2019 14:00




0 +
 

Hlavní zprávy