Sokolovsko: Došlo k vybrždění či k ohrožení v jízdních pruzích? Policie hledá svědky

Policisté žádají případné svědky této události, kteří svými informacemi pomohou při šetření události, aby volali na linku 158.

dezinfekce

Sokolovští dopravní policisté prošetřují událost, ke které došlo dne 13. června 2017 krátce po půl třetí odpoledne na dálnici D6 v úseku od Kynšperka nad Ohří směrem k Sokolovu.

Dle tvrzení řidiče vozidla Škoda Octavia (stříbrné barvy) mělo dojít na uvedeném úseku k jeho ohrožení řidičem vozidla Škoda Fabia (oranžové barvy), který jej měl s vozidlem vybržďovat. Dle tvrzení řidiče vozidla Škoda Fabia, jej měl ohrozit řidič vozidla Škoda Octavia při jízdě v jízdních pruzích. Policisté u obou řidičů vyloučili alkohol, provedenou orientační dechovou zkouškou. Přítomnost návykových látek byla taktéž vyloučena provedenou orientační testovací sadou. Ke škoda na majetku nedošlo. Protiprávní jednání je předmětem dalšího šetření.

Policisté žádají případné svědky této události, kteří svými informacemi pomohou při šetření události, aby volali na linku 158.

nprap. Kateřina Krejčí

Fotogalerie

Komentáře

  • Před 7 roky

    Ty Pražáci jsou jak přes kopírák, drzí, agresivní, přitom když se dostanou na nějakou regionální silnici tak neví, která bere. Pražkého knedlíka v KV kraji viděti, na pozoru se míti. Jezdí jako hovada!!!

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy