Sokolovsko: Neoprávněně podnikala a provozovala hazardní hru

Kriminalisté z oddělení hospodářské kriminality v Sokolově zahájili trestní stíhání třicetileté ženy ze Sokolova, kterou obvinili ze spáchání přečinů neoprávněné provozování hazardní hry a neoprávněné podnikání.

dezinfekce

Obviněná žena měla v období od prosince roku 2016 do listopadu roku 2017 na sociální síti neoprávněně a opakovaně pořádat nejméně 400 hazardních her tzv. dipování. Při těchto hazardních hrách přijala téměř 4 000 plateb za losy. Celková hodnota losů v jednotlivých hrách vždy převyšovala hodnotu výhry. Žena tedy provozovala hazardní hry za účelem zisku, aniž by k tomu měla oprávnění.

Dále měla žena na sociální síti dlouhodobě a za účelem dosažení zisku nabízet a prodávat různé zboží. Během tří let tak měla obdržet téměř 1500 plateb v celkové výši kolem 880 tisíc korun. Takto žena činila i přesto, že nebyla držitelkou příslušného živnostenského oprávnění.

Za neoprávněné provozování hazardních her a neoprávněné podnikání hrozí ženě v případě prokázání viny trest odnětí svobody až na tři roky.

prap. Eva Valtová
mjr. Bc. Kateřina Krejčí

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy