Sokolovsko: Most Nové Sedlo – Loket bude opraven na 54 milionů korun (TV Západ)

Celková oprava mostu převádějící silniční komunikaci II/209 přes dálnici D6 na trase Nové Sedlo – Loket zná již svého dodavatele. Akce Krajské správy a údržby silnic měla podle původních odhadů vyjít na 63 milionů korun.

dezinfekce

„Celkové náklady na rekonstrukci mostu mezi Novým Sedlem a Loktem nad dálnicí D6 jsou 54 milionů korun. Ta celková rekonstrukce se bude dělat někdy od dubna příštího roku do října, počítáme. Bude to celkem náročná akce, možná i celkem zajímavá, protože ten most se bude sundavat celý dolů a bude tam most nový. Dnes je tam na té silnici pět pilířů, nově už budou jenom tři pilíře a vlastně musíme tuto stavbu koordinovat i s Ředitelstvím silnic a dálnic, protože tam bude docházet k částečným uzavírkám i dálnice D6. Ten most se nebude sundavat naráz, bude se sundavat po jednotlivých částech. Takže to samozřejmě sebou logicky nese i dopravní omezení, které bude na téhle té silnici. To znamená od toho kruhového objezdu, který je na té staré Chodovské, jestli se nemýlím, správně, tak směrem k Lokti. Tak vlastně ta uzavírka bude asi zřejmě úplná,“ vysvětlil neuvolněný zastupitel Karlovarského kraje Jan Bureš. 

Doprava u této důležité spojnice na exitu 136 bude během uzavírky řešena objízdnými trasami po silnicích II. a III. třídy.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy