Na Sokolovsku proběhla dopravně bezpečnostní akce

Téměř deset policistů z Obvodního oddělení Sokolov město se zúčastnilo dopravně bezpečnostní akce s názvem „Bezpečná lokalita.“ Akce proběhly ve dvou dnech v nočních hodinách na Sokolovsku.

dezinfekce

Policejní hlídky se zaměřily především na zjištění pohybu hledaných, pohřešovaných a kriminálně závadných osob. Hlídky se dále soustředily na kontrolu pohybu cizích osob a vozidel. Účelem těchto akcí je snížit nápad trestné činnosti a porušování veřejného pořádku.

Během první akce, která proběhla 1. února roku 2019, policisté zkontrolovali okolo 20 osobních vozidel a okolo 20 osob. Policisté zjistili na 10 přestupků a v jednom případě řešili spáchání trestného činu ublížení na zdraví. O týden později se bezpečností akce opakovala. Policejní hlídky během nočních hodin zkontrolovaly téměř 40 osobních vozidel a provedly kontrolu u téměř 60 osob. Dvanáct řidičů se dopustilo přestupku v dopravě, ve dvou případech policisté zjistili alkohol u osob mladších 18 let a v jednom případě policisté vypátrali hledanou osobu.

V bezpečnostních akcích budou policisté na Sokolovsku nadále pokračovat.

nprap. Mgr. Soňa Podlahová

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy