Sokolov: Vloupal se do pěti vozidel. Skončil ve vazební věznici

Sokolovští kriminalisté zahájili trestní stíhání 23letého muže ze Sokolovska, kterého obvinili ze spáchání pokračujících přečinů krádež a poškození cizí věci a přečinu neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

dezinfekce

Obviněný muž měl během tří dnů na konci srpna v Sokolově na parkovištích u místních obchodních domů vniknout do pěti zaparkovaných vozidel, která prohledal a odcizil z nich například osobní doklady s platební kartou. Při vniknutí do vozidel měl u některých poškodit zámky, u jiných zase vytrhnout dvířka přihrádky, poškodit mechanismus zamykání víčka nádrže nebo lak vozidel. V jednom z vozidel dokonce usnul a probudil ho až příjezd policejní hlídky, která jej následně zajistila.

Celkem svým jednáním způsobil škodu ve výši téměř 60 000 Kč.

Policejní komisař podal podnět státnímu zástupci k vydání návrhu na vzetí obviněného do vazby, který jej akceptoval. Soudce v pátek na muže uvalil vazbu a policisté ho eskortovali do věznice.

V případě prokázání viny může být muž u soudu potrestán odnětím svobody až na tři roky, neboť byl v posledních třech letech za stejný trestný čin odsouzen.

nprap. Kateřina Krejčí

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 02.09.2018 12:00




0 +
 

Hlavní zprávy