Sokolov: Rekonstrukce hokejových šaten pokračuje (TV Západ)

V loňském roce proběhla první část modernizace hokejových šaten na Baníku Sokolov za 13 milionů korun. A nyní byla zahájená druhá etapa. Obě akce hradí město ze svého rozpočtu.

dezinfekce

„Druhá etapa, co se týče rekonstrukce hokejových šaten, byla schválena, smlouva je podepsána. Za částku necelých 3,5 milionu korun dokončíme generální opravu a revitalizaci hokejových šaten, které bohužel byly v hrozném stavu. Dvacet, třicet let se zde vůbec nic nedělo. Opět jsme se sešli s hokejisty, je to již několik sezón zpět a opravdu vážně jsme se s nimi bavili na téma, jak dál v případě rekonstrukcí šaten. Výběrové řízení vyhrála firma, která realizovala již tu větší část – 1. etapu. Je to pro nás záruka, že i ta druhá etapa bude udělána nejen včas, ale i k naší spokojenosti. Co se týče hokejové sezóny, vše jsme napasovali tak, opět po domluvě s hokejovým klubem, abychom je co nejméně omezovali. Protože všichni věříme tomu, že se na podzim rozběhnou hokejové soutěže. Otázka je, zda s diváky či bez diváků. Ale hokejové soutěže rozběhnuty budou. Také platí ten úmysl vedení města, zastupitelů a Rady města k tomu, abychom hokejistům pomohli a aby alespoň jeden profesionální sport v Sokolově zůstal,“ popsal situaci místostarosta Sokolova Jan Picka. 

Kromě úprav dispozic šaten pro jednotlivé věkové skupiny hráčů dojde k jejich kompletní modernizaci včetně vybavení výkonnou ventilací. Stavební práce by neměly nijak zásadně narušit provoz zimního stadionu.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy