Sokolov: Policie zveřejnila okolnosti kuriózní nehody

Sobotní nehoda u sokolovského nádraží vyvolala velký zájem a také spoustu dohadů o okolnostech, které k ni vedly. Před malou chvílí policie zveřejnila oficiální zprávu, která víceméně potvrzuje námi zveřejněné informace.

dezinfekce

V sobotu 17. června 2017 kolem čtvrté hodiny odpoledne došlo v Sokolově v ulici Citická k dopravní nehodě mezi osobním vozidlem tovární značky Renault, které řídil 22letý řidič a pevnými překážkami.

K dopravní nehodě mělo dojít tak, že řidič jel s vozidlem po komunikaci ve směru od obce Citice k centru Sokolova, kdy při projíždění mírné pravotočivé zatáčky zřejmě  nepřizpůsobil rychlost jízdy vozidla svým schopnostem, vlastnostem vozidla a dopravně technickému stavu komunikace. V důsledku toho dostal řidič s vozidlem smyk, který se mu nepodařil vyrovnat. S vozidlem přejel vlevo do protisměru a dále vlevo mimo komunikaci, kde přední částí vozidla narazil do pevné překážky – betonová obruba a náletová dřevina. Poté pokračoval dále vlevo, kde narazil do železničního náspu. Následně se převrátil přes střechu vozidla a zůstal s vozidlem stát na kolejišti železniční dráhy Cheb – Chomutov.

Při dopravní nehodě vznikla škoda předběžně odhadnutá na částku kolem 30 tisíc korun. Řidič a jeho spolujezdkyně byly vozidlem Záchranné zdravotnické služby převezeni do nemocnice do Sokolova k ošetření. Vliv alkoholu u řidiče policisté vyloučili provedenou dechovou zkouškou.

Dopravní nehoda je nadále v šetření dopravních policistů.

nprap. Kateřina Krejčí

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 22.06.2017 16:30




0 +
 

Hlavní zprávy