Sokolov: Policie zadržela podezřelého z vraždy v Chráněném bydlení

Policie důrazně varovala, že hledaný muž může být ozbrojen, a proto se jej nikdo nemá v žádném případě pokoušet zadržet, ale o jeho pohybu či pobytu informovat ihned policii na tísňové lince 158.

dezinfekce

Dne 7.7.2017 byla hledaná osoba zadržena. Policie se k tomuto více nechtěla vyjádřit s tím, že v nejbližší době bude vydána tisková zpráva. O celém případu jsme vás informovali zde.

Dle dnešního policejního vyjádření byl na základě poznatků karlovarských kriminalistů byl v součinnosti s kolegy cíleného pátrání Policejního prezidia České republiky a pražskými kriminalisty včerejšího dne v poledních hodinách na Hlavním nádraží v Praze zadržen hledaný 25letý muž podezřelý z vraždy 39leté ženy v Sokolově.

V nočních hodinách si v Sokolově od krajských kriminalistů vyslechl obvinění ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy.

Na základě zjistěných skutečností nebude podáván podnět státnímu zástupci k vydání návrhu na vzetí obviněného do vazby. Na 25letého muže byl vydán příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody za předchozí trestnou činnost, tudíž bude dnes předán do výkonu trestu odnětí svobody.

V případě odsouzení může být obviněný muž potrestán odnětím svobody na patnáct až dvacet let nebo výjimečným trestem.


nprap. Kateřina Krejčí




Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy