Sokolov: Napadl svého bratra nožem

Vánoční svátky hned o Božím hodu skončili nešťastně pro dva bratry v Sokolově. V bytě rodičů po předchozí slovní rozepři vzal 25letý muž do ruky nůž a chtěl s ním bodnout svého o pět let staršího bratra. Tomu nejprve včas zabránil jejich příbuzný.

dezinfekce

Toho však muž odstrčil a opětovně zaútočil nožem na bratra, kterého měl říznout do tváře a do hlavy. Nůž se poté příbuzným podařilo agresivnímu muži vytrhnout z ruky a on z místa utekl.

Na místo byla vyslána policejní hlídka, která po chvíli podezřelého muže zadržela. Věc si převzala Služba kriminální policie a vyšetřování v Sokolově. Ještě téhož dne bylo zahájeno trestní stíhání 25letého muže, který byl obviněn ze spáchání zvlášť závažného zločinu těžké ublížení na zdraví spáchaného ve stádiu pokusu. Po provedených úkonech byl muž umístěn do policejní cely.

Policejní komisař podal podnět státnímu zástupci k vydání návrhu na vzetí obviněného do vazby. Státní zástupce podnět akceptoval. Během dnešního dne bude soudce rozhodovat o uvalení vazby na obviněného.

V případě odsouzení může být u soudu potrestán odnětím svobody na tři léta až deset let.

nprap. Kateřina Krejčí

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy