Sokolov: Městská policie připravuje projekt Senior v dopravě

Po třídenním absolvování kurzu účastníci obdrží výstražnou samolepku „Senior řidič. Děkuji“ a další drobné dárky související s bezpečností silničního provozu. Akce se účastní i koordinátor BESIP pro Karlovarský kraj.

dezinfekce

Oddělení prevence kriminality Městské policie Sokolov připravuje opět po dvou letech třídenní preventivní projekt určený seniorům „Senior v dopravě“. Projekt je určen lidem pokročilejšího věku - řidičům, kteří si chtějí prověřit své znalosti z bezpečného pohybu na pozemních komunikacích.

„Kurz je určený těm, kteří aktivně nebo příležitostně řídí vůz, nebo jsou spolujezdci. Strážníci, dopravní policisté a úředníci odboru dopravy MěÚ Sokolov připomenou ve třech dnech, jak se správně a bezpečně chovat na silnicích, projdou a zopakují si společně testy k získání řidičského oprávnění a nakonec si vše ukáží v praxi,“ uvádí vedoucí oddělení prevence Hana Procházková z městské policie.

"Účastníky poslední den čeká závěrečná jízda na vyhrazeném parkovišti, kde budou trénovat a pilovat umění bezpečného ovládání vozidla, parkování nebo couvání. Po třídenním absolvování účastníci obdrží výstražnou samolepku „Senior řidič. Děkuji“ a další drobné dárky související s bezpečností silničního provozu," dodává Hana Procházková.

Akce se účastní i koordinátor BESIP pro Karlovarský kraj.

Třídenní preventivní projekt se bude konat v Centru prevence Městské policie Sokolov, ul. Rokycanova 1929, ve dnech 18. – 20. září 2017 vždy od 10 do 12 hodin.  

Kapacita projektu je určena pro 20 osob seniorského věku a je nutné se předem přihlásit.

Kontaktní osobou je Mgr. Bc. Hana Procházková, Městská policie Sokolov - Telefon: 777 025 622, E-mail: hana.prochazkova@mp-sokolov.cz.


Zdroj: město Sokolov


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy