Sokolov: Městem opět pojede dostavník

Datum pořádání akce: 26.05.2017 až 27.05.2017.

dezinfekce

Poslední květnový víkend bude v Sokolově patřit country & folkovému festivalu, který se po dlouholeté odmlce loni vrátil do města.

Koncerty budou opět rozdělené do dvou dnů. V pátek 26. května zahájí country band českého západu, skupina Bankrot. Zaslechnete folkové, trampské písně, ale také rytmy bluegrass i klasického country. Dostavník se rozezní v 15 hodin před budovou MDK, v 16 hodin Bankrot zahraje u obchodního domu Tesco a po 17. hodině pak na Starém náměstí. Zde festival pokračuje v sobotu 27. května a první tóny zazní ve 13 hodin. Vystoupí country kapela Tuláci.

Folk, lidové písně, rock nebo písně Jarka Nohavici, i to jsou rysy skupiny NaDen, která na Sokolovském dostavníku zahrála i minulý rok a my se na jejich repertoár můžeme těšit i letos. A co by to bylo za dostavník, kdyby se nedostavila humoristická Lokálka, která je pověstná satirickým zpracováním hitů country i popmusic? Dále zahrají bluegrassová kapela COP z Plzně, Spektrum z Horního Slavkova a dámská country kapela Schovanky.


Zdroj: město Sokolov

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy