Sokolov: Lidé mohou opět nominovat Osobnosti města (TV Západ)

I v letošním roce vyberou v Sokolově tři osobnosti města, které ocení během slavnostního večera. Nominace už běží a město vyzývá obyvatele, aby se připojili se svými návrhy.

dezinfekce

„Letos zase nominace na osobnost města Sokolova sbíráme do 15. února. Tímto bych chtěla vyzvat všechny obyvatele města a okolí, kdo ví o někom, kdo dělá něco významného pro město nebo vůbec počin pro lidi, nebo jakýkoliv obor, který si myslíme, že by zasloužil ocenění, tak, ať své nominace posílá. Určitě bychom rádi zdůraznili, že to nemusí být jen za dlouholetou činnost, ale prostě jakýkoliv počin, který si zaslouží naše díky a naše ocenění,“ přiblížila smysl akce místostarostka Sokolova Renata Oulehlová.

Po 15. únoru budou vybráni z došlých nominací tři osobnosti.

„Všechny podklady, nominace půjdou do Rady města a rada rozhodne o těch třech, kteří budou oceněni jako osobnost města Sokolova. Následně v dubnu proběhne slavnostní večer. Bude to ve stejném formátu jako ty dva předešlé. Takže zůstáváme u toho, že opravdu budeme vyhlašovat pouze osobnosti města, upustili jsme od všech kategorií, které byly, protože tento formát je daleko důstojnější a umožňuje nám to lépe ocenit práci nominovaných a oceněných,“ dodala Oulehlová.

Nominace můžete zasílat přes formulář na webových stránkách města: www.sokolov.cz, nebo v tištěném Patriotu, ale také e-mailem zaslaným na odbor školství a kultury MěÚ Sokolov (jarmila.pychova@mu-sokolov.cz). Všechny zasílané návrhy označte heslem Osobnost města Sokolova 2017.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy