Sokolov: Kradl vše, co mu přišlo pod ruku

Sokolovští kriminalisté sdělili podezření 34letému muži ze Sokolovska ze spáchání přečinů krádež a porušování domovní svobody. Protiprávního jednání se měl podezřelý dopustit v několika případech.

dezinfekce

Začátkem března roku 2018 se měl v budově v Sokolově obohatit finanční částkou skoro 2 tisíce korun tím, že se dostal v prostoru šaten do jedné ze skříněk, ze které odcizil kabelku a peněženku s osobními doklady. Dále prohledal ještě jednu kabelku, ze které taktéž odcizil finanční hotovost. Odcizená finanční částka podezřelému muži nestačila a o pár dní později měl muž vniknout do domu v Sokolově, kde odcizil finanční částku ve výši téměř 22 tisíc korun a také notebook. Poté rodinný dům oknem s odcizenými věcmi opustil. Muž se dopustil dalšího protiprávní jednání znovu po několika dnech, kdy v sokolovském baru odcizil servírce z kapsy tzv. kasírtašku. Poškozené způsobil škodu vyšší než 10 tisíc korun.

Muž svým jednáním způsobil škodu o celkové výši přesahující 35 tisíc korun.

V nejbližší době bude předán soudu, který bude rozhodovat o jeho trestní odpovědnosti. Podezřelému muži v případě prokázání viny hrozí trest odnětí svobody až na tři roky.

pprap. Bc. Soňa Hergezelová
nprap. Kateřina Krejčí

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 22.03.2018 14:00




0 +
 

Hlavní zprávy