Sokolov: Dostavník přiveze folk poslední víkend v květnu (TV Závod)

Poslední květnový víkend bude v Sokolově patřit country & folkovému festivalu, který se po dlouholeté odmlce loni vrátil do města. Koncerty budou opět rozdělené do dvou dnů. V pátek 26. května zahájí country band českého západu, skupina Bankrot.

dezinfekce

„Začneme tím, že ve tři hodiny vyjedeme s dostavníkem od Městského domu kultury. Pojedeme směrem na Michal, kde skončíme u obchodního centra. V sobotu od 13:00 hodin bude do 21:00 hodin plejáda folkových a country kapel,“ uvedl ředitel pořádajícího Městského domu kultury.

V sobotu 27. května pak bude festival pokračovat na Starém náměstí od 13 hodin. Vystoupí country kapela Tuláci. Folk, lidové písně, rock nebo písně Jarka Nohavici, i to jsou rysy skupiny NaDen, která na Sokolovském dostavníku zahrála i minulý rok a my se na jejich repertoár můžeme těšit i letos. A co by to bylo za dostavník, kdyby se nedostavila humoristická Lokálka, která je pověstná satirickým zpracováním hitů country i popmusic? Dále zahrají bluegrassová kapela COP z Plzně, Spektrum z Horního Slavkova a dámská country kapela Schovanky. 

„Akce je zadarmo. V podstatě se snažíme dostavník vrátit zpátky mezi lidi. Proto je to na Starém náměstí jako loni. Loni bylo na Starém náměstí zhruba 700 lidí. Což považuji za úspěch, protože je vidět, že ten žánr tady lidi baví,“ dodal Sedláček.

Přijměte tedy pozvání Městského domu kultury v Sokolově. Organizátoři se těší na shledání u kvalitní muziky.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 24.05.2017 08:30
Video




0 +
 

Hlavní zprávy