Sokolov: Dopravní terminál má novou výpravní budovu

Správa železniční dopravní cesty (SŽDC) dokončila opravu sokolovské nádražní budovy. Modernizace stála 25 milionů korun.

dezinfekce

Ve vytápěné odbavovací hale cestující koupí jízdenku na vlak, nebo autobus, využijí i bezbariérové WC a orientovat se mohou pomocí elektronických informačních tabulí.

“Jsme šťastní, že cestující i zaměstnanci mají konečně důstojné zázemí. Nám se opravdu splnil sen. Poděkování patří nejen železničářům, ale také našim předchůdcům, kteří dlouhá léta rekonstrukci požadovali,” uvedla starostka Renata Oulehlová.

Slavnostního otevření nádražní budovy se zúčastnili také hejtmanka Karlovarského kraje Jana Mračková Vildumetzová, místostarostové Karel Jakobec a Jan Picka, nebo náměstek generálního ředitele SŽDC Mojmír Nejezchleb.

"Součástí stavby jsou také nové rozvody elektroinstalace, bleskosvod, slaboproudé rozvody, stejně jako rozvody studené a teplé vody a kanalizace. Plně bezbariérový je i přístup do veřejně přístupných prostor železniční stanice. Výpravní budova má novou střechu, okna a je zateplená. Vytápění v čekací hale je podlahové," dodal Mojmír Nejezchleb.


Zdroj: město Sokolov

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 21.11.2018 19:00




0 +
 

Hlavní zprávy