Sokolov: Den prevence v dopravě

Ve čtvrtek 8. června se v Sokolově koná velká preventivní akce pro žáky středních škol na téma Den prevence v dopravě.

dezinfekce

Pod taktovkou Městské policie Sokolov na ní dále spolupracují DDM Sokolov, SŽDC Praha, Motorsport simulátor Petr Lisa, Besip, Nadační fond Andělská křídla, město Sokolov – odbor dopravy, Dekra.cz, Městský dům kultury Sokolov/4k 3D kino Alfa a TJ Baník Sokolov. Vše je pod charitou pro Natálku Hajduovou, která je u nadace Andělská křídla a kterou všechny střední školy v Sokolově podpořily finančně.

Akce začíná už od 7:30 hodin, a to na stanovišti vlakového nádraží v Sokolově, kde do 11:00 hodin bude přistaven speciálně upravený konferenční vlak, kde budou probíhat přednášky k prevenci v dopravě na železnici.

Dalším stanovištěm je Dům dětí a mládeže Sokolov, kde od 08:00 - 11:00 hodin budou žáci na trenažerech (cyklo, auto) a vyzkouší si psát ostré testy, které absolvují žadatelé o řidičské oprávnění.

Dalším stanovištěm bude od 09:30 - 11:30 hodin areál TJ Baník Sokolov (u zimního stadionu), kam pozvání přijal Petr Lisa – závodník spec. Buggatti a tvůrce simulátorů pro jezdce formulí F3, apod. a dále zde bude trenažer BESIPU, který bude simulovat převrácení vozidla.

Posledním stanovištěm, kde se všichni sejdou, bude kino Alfa Sokolov, kde od 12:00 - 13:45 hodin proběhne prezentace spol. DEKRA.CZ, která se věnuje prevenci v silniční dopravě a  proběhne slavnostní ukončení akce za účasti patronky Natálky Hajduové, která převezme šek z rukou všech těch, kteří akci připravovali a zúčastnili se.


Zdroj: město Sokolov


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy