Sokolov: Bývalou partnerku napadl údery pěstí a kopy

Devětatřicetiletý muž ze Sokolova měl dne 17. ledna roku 2019 zřejmě po předchozí slovní rozepři se svou bývalou partnerkou ženu několika ranami pěstí udeřit do oblasti hlavy.

dezinfekce

K napadení mělo dojít v Sokolově, kde muži poškozená žena otevřela dveře od vchodu do bytu. Následně měla opakovaně muže odhánět od bytu pryč, ten měl za pomoci násilí vniknout do jejího bytu a tam měl ženu fyzicky napadnout. Po několika úderech do oblasti hlavy ji měl také několikrát kopnout do spodní části těla. Muž měl poté z bytu utéct pryč i s jejím telefonem, který měl ženě odcizit. Ten ji měl po několika dnech vrátit. Poškozená žena utrpěla zranění, která si vyžádala lékařské ošetření v nemocnici. O několik dní později dne 1. února roku 2019 měl ženu opět potkat na schodišti stejného domu. Muž měl v ruce sečný předmět a ženě i jejímu současnému partnerovi měl vyhrožovat smrtí. Žena z obavy o svůj život utekla do svého bytu a zavolala policii.

Kriminalisté z oddělení obecné kriminality v Sokolově zahájili trestní stíhání 39letého muže, jako obviněného ze spáchání přečinu porušování domovní svobody, přečinu krádež a nebezpečné vyhrožování.

Dále podali státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí obviněného do vazby, který jej akceptoval. V nejbližší době bude předán Okresnímu soudu v Sokolově, který bude o uvalení vazby rozhodovat.

V případě prokázání viny hrozí muži trest odnětí svobody až na 3 roky.

nprap. Mgr. Soňa Podlahová

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 05.02.2019 12:00




0 +
 

Hlavní zprávy