Sokolov: 11. ročník benefičního fotbalového utkání

SOKOLOVSKO – I letos ve vybíralo na dobročinné účely. 

dezinfekce

Letošní už 11. ročník přátelského fotbalového utkání se uskutečnil 12. 5. 2017. Policisté z Obvodního oddělení Sokolov město bojovali v rámci fair play s vietnamskou komunitou ze Sokolovska na fotbalovém hřišti v Sokolově.

Jako každý rok i letos byla uspořádána sbírka mezi policisty a vietnamskými spoluobčany. Výtěžek byl již v minulosti několikrát darován dětskému oddělení v sokolovské nemocnici a jinak tomu nebylo ani letos. Zkrátka dětské oddělení vede a my byli rádi, že si jako obvykle přišel pro šek sám osobně pan primář MUDr. Vaněk. Letos si pro nás připravil při svém proslovu i výčet věcí, které za darované peníze v loňském roce pořídili.

Několik vřelých slov a slavnostní výkop přišel provést starosta Sokolova pan Bc. Jan Picka. Při krátkém proslovu poděkoval policistům i vietnamské komunitě za dlouholetou spolupráci a charitativní činnost, kterou společně pořádají.

První polovina utkání byla bohatá na góly. Vietnamští spoluobčané hráli lépe, využili více svých příležitostí a zakončili poločas s výsledkem 4:2. Během poločasové přestávky si z rukou vedoucího Obvodního oddělení Sokolov město Bc. Tomáše Strnada a zástupce vietnamské komunity Khue Vu, převzal šek s částkou 19.600,- Kč pan primář MUDr. Vaněk.

Fotbalové utkání bylo příjemným zážitkem, při kterém se sešlo mnoho lidí. Výsledek zápasu jistě není ta nejdůležitější informace tohoto článku, ale je fér pogratulovat vietnamským spoluobčanům k pěknému hernímu výsledku 6:4. Nutno dodat, že celý zápas se obešel bez zbytečných faulů a zranění, a tak se přání hry v duchu fair play opravdu naplnilo.

My se už teď těšíme na pokračování dalšího ročníku a nelze než souhlasit se slovy vedoucího Bc. Tomáše Strnada „jsem moc rád, že pokračujeme v naší tradici a doufám, že nás čeká ještě hodně zápasů a hodně předaných šeků těm, kteří je potřebují.“

"Včera jsme navštívili Dětské a novorozenecké oddělení v sokolovské nemocnici a zástupci policie a vietnamské komunity předali finanční dar 19.600,- Kč osobně. Věříme, že za darované peníze pořídí či zpříjemní pobyt dětem, které musí strávit nějaký ten čas v nemocnici. Jsme rádi, že můžeme pomoci druhým," sděluje mjr. Mgr. Kateřina Böhmová.


mjr. Mgr. Kateřina Böhmová.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy