Region: Zloděj z vlaku dopaden

Policisté z Obvodního oddělení Karlovy Vary – město pátrali po mladíkovi, který se měl dopustit krádeže ve vlaku odstaveném na koleji v Karlových Varech. Po důkladných šetřeních byl mladík po pár dnech vypátrán.

dezinfekce

O tom, že policie pátrá po zloději z vlaku, jsme informovali zde.

Teprve devatenáctiletý mladík měl v sobotu 28. srpna letošního roku vniknout krátce před 14. hodinou do odstaveného vlaku. Poté měl v kabině strojvedoucího odcizit volně odloženou přenosnou osobní pokladnu a ledvinku s finanční hotovostí. Tím měl způsobit škodu několik desítek tisíc korun.
 
Mladík, který byl již několikrát pravomocně odsouzen, při podání vysvětlení policistům uvedl, že finanční prostředky nalezené v odcizené ledvince použil pro svou potřebu a zároveň jim sdělil, kde ukryl odcizenou přenosnou pokladnu. Tu měl ukrýt v křovinatém porostu v parku u Chebského mostu v Karlových Varech. Policisté se na místo okamžitě vydali a odcizenou pokladnu v místě pod navršeným kamením skutečně nalezli, navíc i s baterií a ve funkčním stavu. Digitální osobní pokladna s tiskárnou jízdenek byla po provedených úkonech předána společnosti provozující osobní železniční dopravu, které byla odcizena.
 
Devatenáctiletému mladíkovi policisté sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže a v případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na tři roky, neboť se krádeže dopustil opakovaně.


nprap. Jakub Kopřiva

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 11.09.2021 14:00




0 +
 

Hlavní zprávy