Region: Vstoupil na cizí pozemek a poškodil osobní vozidlo

Tři případy krádeže. V případě prokázání viny hrozí mužům z Chebska trest odnětí svobody až na dva roky. Sedmatřicetiletému muži z Karlovarska hrozí v případě prokázání viny trest odnětí svobody až na roky tři, jelikož byl za obdobný trestný čin v posledních třech letech pravomocně odsouzen.

dezinfekce

Devětačtyřicetiletý muž měl v jedné menší obci na Chebsku u rodinného domu neoprávněným způsobem propojit hlavní domovní skříň s menší rozvodnou skříní. Z té měl následně od konce dubna do poloviny července letošního roku neoprávněně odebírat elektrickou energii pro své účely. Tímto svým jednáním měl způsobit škodu téměř 25 tisíc korun. Chebští kriminalisté zahájili trestní stíhání a devětačtyřicetiletého muže obvinili ze spáchání přečinu krádeže.

Krást měl na Chebsku také třiadvacetiletý muž, který měl v polovině září letošního roku vniknout do sklepních kójí v panelovém domě. Prostor měl prohledat a odcizit horské jízdní kolo. Majiteli měl způsobit škodu 11 tisíc korun. Policisté z Obvodního oddělení Cheb – město muži sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže.

V Karlových Varech měl sedmatřicetiletý muž vstoupit na volně přístupný pozemek a na něm poničit osobní automobil značky Hyundai. Následně měl do automobilu vniknout, prohledat ho a odcizit několik drobností. Tímto svým jednáním měl majiteli vozidla způsobit škodu 8 tisíc korun. Policisté z Obvodního oddělení Karlovy Vary – Rybáře muži sdělili podezření ze spáchání přečinů krádeže a poškození cizí věci.

V případě prokázání viny hrozí mužům z Chebska trest odnětí svobody až na dva roky. Sedmatřicetiletému muži z Karlovarska hrozí v případě prokázání viny trest odnětí svobody až na roky tři, jelikož byl za obdobný trestný čin v posledních třech letech pravomocně odsouzen.

nprap. Jakub Kopřiva


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy