Region: Sokolovské kulturní léto přinese na desítku koncertů pod širým nebem, filmové večery, ale i gastronomické zážitky

Sokolovské kulturní léto přinese bohatý program s širokou škálou akcí a zábavy pro všechny věkové kategorie.

dezinfekce

Jedním z gastronomických zážitků Sokolovského kulturního léta bude již čtvrtý ročník Sokolovského Food Festivalu, který se uskuteční 22. července v Zámeckém parku. Návštěvníci budou mít možnost ochutnat široký výběr lahodných pokrmů a pochutin připravených lokálními restauracemi, ale i zahraniční kuchyní. Food festival je skvělou příležitostí pro milovníky gastronomie objevovat nové chutě a vychutnat si rozmanité kulinářské umění. Návštěvníci mohou ochutnat brazilskou, mongolskou, vietnamskou nebo maďarskou kuchyni. Vyzkoušet mohou například také červy.

Milovníci oldies se mohou těšit na vystoupení revivalu Kroky Michala Davida, největší hity této legendy českého popu zazní 14. července na sokolovském koupališti Michal. Zámecký park ožije na začátku srpna dalším ročníkem Slavností vína. Návštěvníci budou mít příležitost ochutnat širokou škálu vybraných vín z různých koutů Čech a Moravy. Seznámíte se s různými odrůdami nebo si vychutnejte degustaci vín doprovázenou příjemnou atmosférou a skvělou cimbálovou a lidovou hudbou, kterou zahrají Cimbal Music. Vyvrcholením Sokolovského kulturního léta bude zcela jistě koncert skupiny Mirai, který se uskuteční týden po slavnostech vína, tedy 11. srpna. Návštěvníci se mohou těšit na nezapomenutelný večer plný skvělé hudby a atmosféry na pláži koupaliště Michal.

Sokolovské kulturní léto ožije i na Starém náměstí, kde vystoupí místní interpreti, ale i různé revivaly, včetně Crash, Greyhound, Birchtown, Olympic Revival, Stand and Tony Revival. Návštěvníci se mohou těšit na různé hudební žánry a skvělé interprety. Milovníci filmů se mohou těšit na letní večerní projekce na koupališti Michal, kde se mimo jiné promítne například film Top Gun: Maverick. Návštěvníci si budou moci vychutnat pod širým nebem kvalitní filmy a zažít jedinečnou atmosféru venkovního kina. Hrajeme na sídlištích je další akcí, která se uskuteční na různých místech města, jako například ulice Sokolovská, sídliště Michal, sídliště Vítězná. Tento koncept přináší kulturu a zábavu přímo do míst, kde lidé žijí, a umožňuje jim zažít neformální a přístupné umění ve svém okolí.

Tradiční akce Den horníků zakončí Sokolovské kulturní léto 16. září. Návštěvníci se mohou těšit na vystoupení umělců jako je Majk Spirit nebo Anna K.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy