Podpořte Karlovarský kraj v turistické anketě

Zúčastněte se internetové ankety s názvem „Kraj mého srdce“ a pomozte vybrat region, který patří k turisticky nejoblíbenějším.

dezinfekce

Svůj hlas můžete dát i našemu kraji, jenž návštěvníkům nabízí nepřeberné množství přírodních a kulturních krás. Anketa probíhá až do 31. ledna příštího roku a vylosovaní šťastlivci se mohou těšit na pěkné ceny. 

Výsledky hlasování přináší přehled o tom, jak je který kraj vnímán například v rámci dovolených, výletů s dětmi, pěší turistiky či cykloturistiky. Velkou úlohu zde sehrává dlouhodobá náklonnost turistů, propagační aktivity krajských úřadů a destinačních společností i zážitky hlasujících z návštěvy jednotlivých míst nebo událostí. Každoročně se v některých vyhlašovaných kategoriích dokonce svádí tuhý boj a o konečném pořadí může rozhodovat i jediný hlas.

Hlasování probíhá on-line formou na turistickém portálu www.kampocesku.cz. Výsledky ankety budou vyhlášeny 15. února, a to v první den 27. ročníku mezinárodního veletrhu cestovního ruchu Holiday World v Praze. Anketu pořádá Vydavatelství Kam po Česku spolu s veletržní správou Incheba Expo Praha pod záštitou Asociace krajů České republiky.


Zdroj: Krajské listy Karlovarského kraje

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy