Oloví: Při snaze ujet policii, narazil do odstaveného vozidla

V úterý dne 3. října došlo ve večerních hodinách k dopravní nehodě 33letého řidiče v obci Oloví. V ulici Tovární 33 letý řidič řídil osobní vozidlo značky Alfa Romeo, přičemž nerespektoval pokyn policistů k zastavení.

dezinfekce

Při jízdě nepřizpůsobil rychlost jízdy, kdy chtěl projet mezi domy a přitom narazil do zde odstaveného již dříve bouraného osobního vozidla značky Volkswagen a dále na dvou místech do betonového obrubníku. Po dopravní nehodě se snažil řidič z vozidla utéct, což se mu však díky pohotovosti přítomných policistů nepodařilo. Policisté se za ním rozběhli a po pár metrech ho dopadli. Následně s ním provedli orientační dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu, která vyšla s negativním výsledkem. Při kontrole policisté zjistili, že řidič má platný zákaz řízení všech motorových vozidel od prosince roku 2016. Za maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání mu policisté z Obvodního oddělení v Kraslicích sdělili podezření. V případě prokázání viny mu tak může hrozit trest odnětí svobody až na dva roky.

Škoda při dopravní nehodě byla odhadnuta na částku necelých 40 tisíc korun. Dopravní nehoda je nadále v šetření dopravních policistů.

nprap. Zuzana Týřová

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy