Olomouc, Karlovy Vary: City Triathlon byl vyhlášen Triatlonovou akcí roku 2017

V sobotu 11. listopadu byly v Olomouci vyhlášeny výsledky ankety „Král triatlonu“. Vedení České triatlonové asociace, zástupci klubů, trenéři a sportovní novináři vybrali také nejlepší triatlonovou akci uplynulé sezóny.

dezinfekce

Ocenění získal ITU Světový pohár City Triathlon Karlovy Vary. Největší české lázně a Karlovarský kraj hostily Světový pohár vůbec poprvé v historii a jeho vysokou úroveň vyzdvihla ve svém hodnocení také Světová triatlonová unie. 

„Je to pro celý organizační tým splněný sen. Cesta k němu byla velice dlouhá, přes Evropské poháry, EP premium, ale podařilo se to. O tuto cenu a úspěšný triatlonový víkend se zasloužili také naši partneři a více než stovky dobrovolníků. Chtěl bych Vás všechny pozvat 30. srpna až 2. září na ITU Světový pohár City Triathlon Karlovy Vary 2018,“ řekl ředitel závodu Vladimír Malý.

„Blahopřejeme staronové „Královně českého triatlonu“ Vendule Frintové. Jsem rád, že její famozní závěr triatlonové sezóny mohli sledovat také diváci v Karlových Varech. Stříbro ze Světového poháru bylo pro nás takovou třešničkou na dortu,“ dodal Malý.

O konání Triathlonu jsme vás informovali zde.

Zdroj: Martina Poštová

 

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy