Mariánské Lázně, Trstěnice: Z bagrů odcizili přes 500 litrů pohonných hmot

Policisté z obvodního oddělení Mariánské Lázně sdělili podezření ze spáchání pokračujících přečinů krádeže a poškození cizí věci spáchaných ve spolupachatelství jednadvacetiletému a dvaadvacetiletému muži. Druhému jmenovanému navíc sdělili podezření ze spáchání přečinu omezování osobní svobody.

dezinfekce

Dvaadvacetiletý muž měl nejdříve sám dne 25. května poškodit víčko od nádrže bagru zaparkovaného poblíž Trstěnic. Z pracovního stroje měl pak odcizit přes 200 litrů motorové nafty. Na další krádež nafty už nebyl sám. Ve společném jednání se zmíněným jednadvacetiletým mužem měl na stejném místě ze dvou zaparkovaných bagrů odcizit téměř 300 litrů nafty. 

Na konci měsíce června pak dvaadvacetiletý muž uzamkl vrata jedné z garáží v Mariánských Lázních visacím zámkem. V tu dobu se však v garáži nacházely dvě osoby, které tak nemohly garáž opustit, protože se jednalo o jediný vstup do tohoto objektu. Pomohla jim až hlídka Městské policie Mariánské Lázně, která při kontrole garáží a přilehlých zahrádek slyšela hlasité rány. Dvaadvacetiletý muž měl v osobní svobodě omezit muže a jeho známou pravděpodobně kvůli neshodám o výchovu dítěte.

Jednadvacetiletému i dvaadvacetiletému muži teď v případě prokázání viny hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta.

nprap. Bc. Michal Žáček

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy