Mariánské lázně: Pohádkové rozloučení s prázdninami

21. ročník festivalu „Kapsa plná pohádek“ se v letošním roce uskuteční v termínu 21.–27. srpna. Během týdne budou děti na nádvoří nově zrekonstruovaného domu Chopin bavit různé soubory. Připravena je tzv. „mokrá“ varianta. V případě špatného počasí se představení přesunou na Malou scénu.

dezinfekce

Vstupenky jsou již v prodeji a nezapomeňte, kapacita nádvoří domu Chopin není velká.

Pohádky jsou zaměřené především na malé milovníky divadelních představení ve věku od 3–7 let.

Program je rozmanitý, složený z hraných i marionetových představení. Jedno mají ale pohádky společné, jsou plné pěkných písniček.

Děti si budou moci užít například pohádku O princezně Mlsalce, a to 21. 8. od 10.00. Hlavní postavou je princezna, která tak dlouho mlsala, až onemocněla. Zvířátka a loupežníci za námi přijdou 22.8. v 16.00, Divadlo Evy Hruškové odehraje představení Kašpárkova pohádka dne 23. 8. od 10.00. Dřevěné divadlo Honzy Hrubce nás potěší 24. 8. od 16.00 pohádkou Honza a drak. A pohádka Jak si Kuba Marjánku zasloužil nás očekává 25. 8. od 10.00, je plná nádherných kostýmů a písniček.

Na neděli 27. 8. od 15.00 je připraveno zábavné odpoledne s postavičkami Pigy a Lily. Jde o dvouhodinový interaktivní program, ve kterém nebudou chybět zábava, písničky, vyprávění, kouzla, diskotéka, dílničky…. 

Bude to jistě nádherné rozloučení s prázdninami a příprava na nový školní rok, jak dodala paní Havrdová.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy