Mariánské Lázně: Cizinec znásilnil mladou ženu

Chebští kriminalisté zahájili trestní stíhání devětatřicetiletého cizince, kterého obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu znásilnění.

dezinfekce

Čtyřiadvacetiletá žena byla dne 19. srpna ve večerních hodinách společně se svojí známou a právě zmíněným devětatřicetiletým cizincem na krátké vycházce v Mariánských Lázních. Při cestě do bydliště čtyřiadvacetileté ženy se s ní kamarádka rozloučila a k domu, aniž by o to žádala, ji doprovodil zmíněný muž. Ten ji měl chytit za ruku, zatáhnout za roh domu a vynucovat si, aby ho žena objímala. Posléze ji měl opakovaně i přes její odpor políbit, sahat do rozkroku a na další části těla. Když se mu žena snažila vytrhnout, měl ji strhnout k zemi. Posléze jí měl cizinec fyzicky nutit k orálnímu sexu, přičemž držel svůj úd v ruce. Poškozená se snažila utéct, v čemž jí muž měl zabránit a požadovat po ní masturbaci. Ze strachu a zoufalství, kdy jí měl muž stále držet a kroutit ruku, na to žena přistoupila.

Kriminalisté muže po předchozím souhlasu státního zástupce zadrželi, provedli s ním patřičné úkony a státnímu zástupci podali podnět k vydání návrhu na vzetí obviněného do vazby, který jej akceptoval. V nejbližší době bude předán Okresnímu soudu v Chebu, který bude o uvalení vazby rozhodovat.

V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na deset let.

nprap. Bc. Michal Žáček


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy