Kynšperk nad Ohří: Staršího muže napadli basebalovou pálkou

V důsledku fyzického napadení došlo u napadeného ke zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření a hospitalizaci. Mladšímu z obviněných hrozí v případě odsouzení trest odnětí svobody až na deset let. Druhému obviněnému hrozí až tříletý trest odnětí svobody.

dezinfekce

Sokolovští kriminalisté zahájili trestní stíhání 27letého muže ze Sokolovska, kterého obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupeže a přečinů ublížení na zdraví a výtržnictví. Dále zahájili také trestní stíhání o pět let staršího muže, kterého obvinili ze spáchání přečinů ublížení na zdraví a výtržnictví.

Obvinění muži měli nejprve na začátku srpna v odpoledních hodinách na cyklostezce v katastru obce Kynšperk nad Ohří společně přistoupit k 53letému muži a po předchozí slovní rozepři ho fyzicky napadnout pěstmi do obličeje a kopy do břicha. Mladší obviněný měl k napadání použít dokonce basebalovou pálku. Poté z místa odešli. Následně kolemjdoucí zavolali na místo lékařskou pomoc. V důsledku fyzického napadení došlo u napadeného ke zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření a hospitalizaci.

Mladší obviněný se měl o čtyři dny později v katastru obce Kynšperk nad Ohří dopustit i loupežného přepadení. Kolem čtvrté hodiny ranní měl na veřejnosti přístupném sledovat 25letého muže. Později k němu přistoupit a udeřit ho pěstí do obličeje. V důsledku toho napadený muž upadl na zem. Toho využil obviněný, prohledal ho a odcizil mu mobilní telefon. Zranění muže si vyžádalo lékařské ošetření v nemocnici.

Mladšímu z obviněných hrozí v případě odsouzení trest odnětí svobody až na deset let. Druhému obviněnému hrozí až tříletý trest odnětí svobody.

nprap. Kateřina Krejčí

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy