Kraslicko: Baseballovou pálkou ničil zaparkované vozidlo

Sedmatřicetiletý muž ze Sokolovska si od policistů na Obvodním oddělení v Kraslicích vyslechl sdělení podezření ze spáchání přečinu výtržnictví v jednočinném souběhu s přečinem poškození cizí věci.

dezinfekce

Těchto trestných činů se měl podezřelý muž dopustit ve večerních hodinách na konci prosince v malé obci poblíž Kraslic. Několika údery baseballovou pálkou měl nejprve rozbít okénka, světlo a způsobit promáčkliny na karosérii u zaparkovaného osobního vozidla značky Nissan. Poté přešel k dalšímu zaparkovanému vozidlu značky Škoda, kde chtěl pokračovat v rozbíjení vozidla. Načež byl okřiknut hostem restauračního zařízení, který stál před vchodem a zahlédl jeho jednání. Svého jednání zanechal a vydal se za hosty restaurace, kteří venku před vchodem kouřili a přitom kolem sebe máchal baseballovou pálkou, se kterou praštil do ruky jednoho z mužů. Následně přistoupil k dalšímu muži a chytil ho pod krkem. Muž ho následně svedl na zem, aby zamezil dalšímu útoku ze strany podezřelého.

Podezřelý muž způsobil na poškozeném vozidle škodu odhadnutou na částku přes 6 tisíc korun. Za výtržnosti a poškozování cizího majetku může být v případě prokázání viny u soudu potrestán odnětím svobody až na dva roky.

nprap. Kateřina Krejčí

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy