Krajková: Páteční nehoda motorkáře z pohledu policie

V pátek dne 8. září kolem půl desáté večer došlo v obci Krajková na silnici 3. třídy č. 21030 k dopravní nehodě motocyklu značky Honda, který řídil 32letý řidič, lesní zvěří (srna) a zaparkovaným vozidlem značky Ford.

dezinfekce

K dopravní nehodě mělo dojít tak, že řidič jel po komunikaci ve směru od centra obce Krajková k obci Josefov, kdy mu náhle do jeho jízdní dráhy vběhla srna. Následkem toho došlo ke střetu přední části motocyklu a srny, která byla usmrcena a odražena vlevo mimo komunikaci. Po střetu se zvěří s motocyklem upadl na pravý bok a následně narazil do zadní části zaparkovaného vozidla značky Ford. Řidič se po předchozí výzvě policistům podrobil orientační dechové zkoušce na alkohol, která vyšla pozitivní. Vzhledem ke zdravotnímu stavu nebylo možné u řidiče provést odborné měření na zjištění alkoholu, proto byl nařízen odběr krve v nemocnici.

Při dopravní nehodě došlo ke zranění řidiče, který byl letecky transportován do nemocnice v Plzni. Technická závada, jako příčina dopravní nehody, je předmětem dalšího šetření. Ohledáním a lustrací motocyklu policisté navíc zjistili, že na něm není platná technická kontrola. Věc je nadále v šetření dopravních policistů. 

O této nehodě jsme vás již z pohledu hasičů informovali zde

nprap. Kateřina Krejčí

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy