Kraj: Pomůžete vybrat seniora roku? (TV Západ)

Anketa o Seniora roku Karlovarského kraje byla spuštěna. Až do 15. září můžete nominovat jednotlivce z našeho kraje, kterému musí být minimálně 60 let. Akce bude mít letos premiéru. Slavnostní vyhlášení výsledků se uskuteční 5. října v Městském domě kultury Sokolov.

dezinfekce

„Tak my od začátku, co jsme nastoupili na Karlovarský kraj, se snažíme našim seniorům trošku zpříjemnit život, a na druhou stranu taky ukazovat kolik úspěšných, šikovných a aktivních seniorů v našem kraji máme. A to byl jeden z důvodů,“ popsal náměstek hejtmanky Petr Kubis.

Formulář anketního lístku najdete na internetových stránkách kraje. V papírové podobě je lístek otištěn v srpnových Krajských listech. Do formuláře bude potřeba kromě nominovaného uvést i informace o člověku, který návrh zaslal, a důvod, proč vybranou osobu nominoval. Všechny korektní nominace budou předloženy pracovní skupině, která sestaví konečný přehled oceněných. Slavnostní galavečer s kulturním programem letos vyšel na Sokolov.

„My jsme se dohodli, že Seniora roku budeme vyhlašovat každý rok v jiném městě. V letošním roce jsme začali v Sokolově z pragmatického důvodu, že Sokolov je uprostřed Karlovarského kraje,“ vysvětlil Kubis.

V dalších ročnících se města v regionu prostřídají. Mezi pozvanými hosty galavečera budou kromě oceněných také občané, kteří zaslali nominace.

Na odkaze najdete další info o anketě.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy