Karlovy Vary: Opravy mostu v ulici kpt. Jaroše vyjdou na 6,5 milionu korun (TV Západ)

Již třetí měsíc mají řidiči v Karlových Varech znemožněn průjezd přes most v ulici kpt. Jaroše. Opravy za 6,5 milionu korun si vyžádaly i přesun zastávek MHD. Město slibuje, že rekonstrukce skončí podle plánu v polovině prosince.

dezinfekce

„Most kpt. Jaroše jsme začali rekonstruovat letos v září. Měl by být hotový do 15. prosince. Při dnešním kontrolním dni bylo zjištěno, že už je položena mostovka – konstrukce. Zítra bude odlévání betonů a další přípravy tak, aby se termín stihl včas,“ uvedl náměstek primátora Čestmír Bruštík. 

Během rekonstrukce mostu přes Chodovský potok je umožněn pohyb pěším osobám po lávce. Po zahájení oprav lávky pak už budou chodci moci využít chodník zrekonstruovaného mostu. V části Dvory ale bude komplikovaná doprava i v příštím roce.

„Zásah to byl do dopravy, ale příští rok připravuje Ředitelství silnic a dálnic opravu Doubského mostu, což by mělo proběhnout někdy na jaře. Na základě toho jsme oddálili opravu mostu Dvorského, který budeme dělat v roce 2019,“ přiblížil Bruštík.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy