Karlovy Vary: Opakovaně kradl. Škoda je téměř 40 tisíc

Dne 19. ledna 2018 kolem 4 hodiny ranní měl 35letý muž vypáčit vstupní dveře do domu v Karlových Varech, vejít do sklepních prostor, kde pomocí nářadí vypáčil zámky od sklepních kójí. Celkem z 5 kójí odcizil různé věci např. přímočarou pilu, litinové hrnce, horské jízdní kolo, úhlovou brusku a jiné.

dezinfekce

O několik dní později měl navštívit ještě další dva domy v Karlových Varech. V jednom se měl opět vloupat do sklepní kóje a odcizit horské jízdní kolo a ve druhém domě vzít ze skříňky v mezipatře 36 kusů energy drinků a 50 ovocných nápojů.

Celková škoda je vyčíslena na odcizených a poničených věcech na necelých 40 tisíc korun.

Na základě provedeného šetření policistů z Obvodního oddělení Karlovy Vary – město zahájili 29. ledna 2018 úkony trestního řízení ve věci podezření ze spáchání přečinu krádeže a téhož dne zadrželi podezřelého muže.

Pro pokračující přečin porušování domovní svobody v jednočinném souběhu s přečinem krádeže zahájili dne 30. ledna karlovarští kriminalisté trestní stíhání proti 35letému muži z Karlovarska. Obviněný muž je v současné době v policejní cele, kde čeká na soudní řízení. Uvedeného jednání se dopustil přesto, že byl za takový čin v posledních třech letech odsouzen rozsudkem Okresního soudu v Karlových Varech.

V případě prokázání viny ho může soud poslat až na tři roky do vězení.

mjr. Mgr. Kateřina Böhmová

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy