Karlovy Vary: Byla podepsána dohoda o vzájemné spolupráci policie a vězeňské služby

Dne 14. května 2018 ve 13:00 hodin byla v budově Krajského ředitelství policie Karlovarského kraje slavnostně podepsána realizační dohoda o spolupráci a vzájemné pomoci mezi Krajským ředitelstvím policie Karlovarského kraje a věznicemi Vězeňské služby České republiky dislokovanými v Karlovarském kraji.

dezinfekce

Dohodu podepsal krajský ředitel plk. Mgr. Petr Macháček, zastoupený náměstkem ředitele pro vnější službu plk. Mgr. Jiřím Matoušem, ředitel Věznice Horní Slavkov plk. Mgr. Radek Kutiš, ředitel Věznice Kynšperk nad Ohří plk. Mgr. Martin Klapper a ředitel Věznice Ostrov plk. Ing. Pavel Zange. 

Dohoda vytváří základní podmínky a stanovuje pravidla pro spolupráci a vzájemnou pomoc při plnění úkolů bezpečnostních sborů, a to v různorodých a specifických situacích, které mohou nastat ve věznicích nebo i mimo ni. Například může jít o pátrání po uprchlém vězni či zneužití volného pohybu. Tato nová dohoda navazuje na předchozí dohody s přihlédnutím k nové právní úpravě a k novým situacím, které by mohly nastat.

mjr. Mgr. Kateřina Böhmová

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy